RAZGLEDAVANJE ZADRA

 

Zadar je grad spomenik, okružen povijesnim zidinama, prava je riznica arheološkog i spomeničkog blaga antičkog, srednjovjekovnog i renesansnog razdoblja, kao i brojnih suvremenih arhitektonskih ostvarenja poput prvih Morskih orgulja na svijetu. Smješten u samom srcu Jadrana, Zadar čini urbano središte Sjeverne Dalmacije kao administrativni, privredni, kulturni i politički centar regije u kojem živi 75.000 stanovnika.

Zadar je poseban grad, neusporediv s drugima, meke i nježne atmosphere te mirnog i spokojnog ugođaja idealnog za odmor.

Naš profesionalni vodič će Vas odvesti na izlet na zadarski poluotok i pokazat će Vam najpoznatije spomenike, kao što su Crkva svetog Donata i Rimski forum, usmjerit će Vas k brojnim zadarskim muzejima i provesti vas u šetnju kroz zadarsku rivu (promenada uz more) gdje možete slušati melodije mora nastale kroz poznate Morske orgulje i uživati u najljepšem zalasku sunca na svijetu!

Često postavljena pitanja

Kako ću znati kada je moje vozilo krenulo i kako ću ga prepoznati?
Dan prije putovanja kontaktirat ćemo Vas putem e-maila te ćemo Vam poslati detaljne upute. Uz to, cijelo vrijeme ćemo Vam biti dostupni i moći ćete nas kontaktirati putem mobitela, maila, vibera i whatsappa.

 

Gdje će me vozač dočekati u zračnoj luci?
Vaš vozač će vas dočekati na Terminalu Dolaska s Vašim imenom ispisanim na ploči. Kada rezervirate vožnju potvrdit ćemo Vašu rezervaciju email porukom u kojoj ćemo Vam navesti i točno mjestu na kojemu ćemo se sastati. Broj vašeg leta koristimo za praćenje vašeg leta kako bi bili sigurni da Vas vozač spremno dočeka kada sletite. Pratimo kašnjenja i ažuriramo vrijeme slanja vozača u skladu s tim.
Koje načine plaćanja prihvaćate?
Prihvaćamo plaćanje samo u gotovini.
Što se događa ako let kasni?
Pratimo rane ili odgođene letove kako bismo bili sigurni da Vas dočekamo na vrijeme.

Zatraži Ponudu -ili- Postavi Pitanje

13 + 6 =