IZLET U TROGIR I SPLIT

 

Trogir je mali grad, no grad velike važnosti i ljepota. Često zvan “muzej na otvorenome” , Trogir Vam daje priliku uživati u kulturnim znamenitostima dok istovremeno doživljavate hrvatski način života i Jadransko more. Trogir je grad spomenika s brojnim važnim građevinama iz romaničkog, gotičkog i renesansnog doba te je smatran najbolje sačuvanim romaničko-gotičkim gradom središnje Europe. Upravo je to razlog što je uvršten na UNESCO-v popis svjetske kulturne baštine.

Putovanje potom nastavljamo prema Splitu – najvećem gradu Dalmacije. Split je drugi grad po veličini u Hrvatskoj, grad bogate povijesti i zanimljive sadašnjosti. Dioklecijanova palača je možda i najpoznatija znamenitost – jedna od najočuvanijih spomenika rimske
Dioklecijanova palača, možda i najpoznatija znamenitost, jedan je od najbolje sačuvanih spomenika rimskoga graditeljstva na svijetu te je također uvrštena u UNESCO-v popis svjetske kulturne baštine.

Pravi urbani, zaposlen stil života vas baca direktno u svakodnevni život hrvatske dok kušate hrvatsku hranu, gledate rimsku arhitekturu, uživate u jadranskim plažama i doživiljavate dalmatinski način života.

Često postavljena pitanja

Kako ću znati kada je moje vozilo krenulo i kako ću ga prepoznati?
Dan prije putovanja kontaktirat ćemo Vas putem e-maila te ćemo Vam poslati detaljne upute. Uz to, cijelo vrijeme ćemo Vam biti dostupni i moći ćete nas kontaktirati putem mobitela, maila, vibera i whatsappa.

 

Gdje će me vozač dočekati u zračnoj luci?
Vaš vozač će vas dočekati na Terminalu Dolaska s Vašim imenom ispisanim na ploči. Kada rezervirate vožnju potvrdit ćemo Vašu rezervaciju email porukom u kojoj ćemo Vam navesti i točno mjestu na kojemu ćemo se sastati. Broj vašeg leta koristimo za praćenje vašeg leta kako bi bili sigurni da Vas vozač spremno dočeka kada sletite. Pratimo kašnjenja i ažuriramo vrijeme slanja vozača u skladu s tim.
Koje načine plaćanja prihvaćate?
Prihvaćamo plaćanje samo u gotovini.
Što se događa ako let kasni?
Pratimo rane ili odgođene letove kako bismo bili sigurni da Vas dočekamo na vrijeme.

Zatraži Ponudu -ili- Postavi Pitanje

3 + 6 =