O Nama

Tražite li bilo kakav oblik prijevoza do bilo kojeg mjesta u ovom dijelu svijeta, imate sreće što ste došli na našu stranicu! Pokupit ćemo vas na aerodromu, u marini, na autobusnoj stanici – gdje god se nalazite! Pobrinut ćemo se da su vaše želje i potrebe u potpunosti ispunjene, i učinit ćemo sve što možemo da sve protekne točno onako kako ste to planirali!

Više od same usluge prijevoza

Ukoliko ste na poslovnom putu i potrebno Vam je malo luksuza i ozbiljan vozač – sredit ćemo se! Žudite li za dobrom zabavom, odvest ćemo Vas na mjesta koja nikada ne spavaju. Dolazite li na obiteljski odmor, osigurat ćemo dodatan prostor za vašu prtljagu i pobrinuti se za sigurnu vožnju vaše djece. Uz to, bit ćemo Vam izvor svih informacija, na licu mjesta. To je neprocjenjivo! Možete računati na preporuke restaurana s lokalnom kuhinjom, najboljih mjesta za shopping, i, na Vaš zahtjev, organizirat ćemo Vam izlete brodom, cjelodnevne izlete, ture razgledavanja, rafting avanture i još puno toga. Dakle, sve što poželite – TO ĆETE I DOBITI! Samo nas kontaktirajte ( putem telefona, emaila, facebooka, vibera ili whatsappa) i stvar je riješena!

 

Naša Vozila

Našu flotu čine moderna, opremljena i klimatizirana vozila, od automobila (4+1) do mini-kombija (8+1) i mini-busa (16+1). Sva naša vozila imaju besplatan WiFi.

Rezerviraj Online

Grupe ljudi svih veličina, bilo koja udaljenost.

Često Postavljena Pitanja

Kako ću znati kada je moje vozilo krenulo i kako ću ga prepoznati?
Dan prije putovanja kontaktirat ćemo Vas putem e-maila te ćemo Vam poslati detaljne upute. Uz to, cijelo vrijeme ćemo Vam biti dostupni i moći ćete nas kontaktirati putem mobitela, maila, vibera i whatsappa.

 

Gdje će me vozač dočekati u zračnoj luci?
Vaš vozač će vas dočekati na Terminalu Dolaska s Vašim imenom ispisanim na ploči. Kada rezervirate vožnju potvrdit ćemo Vašu rezervaciju email porukom u kojoj ćemo Vam navesti i točno mjestu na kojemu ćemo se sastati. Broj vašeg leta koristimo za praćenje vašeg leta kako bi bili sigurni da Vas vozač spremno dočeka kada sletite. Pratimo kašnjenja i ažuriramo vrijeme slanja vozača u skladu s tim.
Koje načine plaćanja prihvaćate?
Prihvaćamo plaćanje samo u gotovini.
Što se događa ako let kasni?
Motrimo letove aviona kako bi Vas spremno dočekali u slučaju uranjenog ili odgođenog slijetanja vašeg aviona. Znate li da će Vaš let biti odgođen, molimo kontaktirajte nas.

Zatraži ponudu – ili – Postavi Pitanje

2 + 4 =