Prijevozi od/do Zračnih luka

Najpovoljniji prijevoz od/do zračnih luka, od vrata do vrata

Vozimo iz i do zračnih luka Zadar, Dubrovnik, Split, Zagreb, Rijeka i Pula

Let’s go nudi profesionalne, povoljne usluge prijevoza od vrata do vrata – iz zračne luke Zadar do grada Zadra i iz grada Zadra, i šire. Sve cijene su fiksne i ne postoje dodatni troškovi za prtljagu ili čekanje. U cijenu usluge je uključeno besplatno dočekivanje putnika u zračnoj luci. Naše usluge su učinkovite, ugodne i ekonomične.

Pouzdan, brz i povoljan prijevoz od vrata do vrata, između relacija Zračna luka Zadar, Zračna luka Dubrovnik, Zračna luka Split, Zračna luka Zagreb, Zračna luka Rijeka, Zračna luka Pula i hotela i okolnih područja. Ugodan i bezbrižan prijevoze od vrata do vrata – ne morate se brinuti oko teške prtljage ili presjedanja s autobusa na vlak.

Prijevozi iz Zračne Luke

Naše osoblje dočekat će Vas u Sali za dolaske putnika ispred Informacijskog pulta zračne luke, s Vašim imenom ispisanim na ploči.
Naš vozač će Vam pomoći s prtljagom i ukrcajem i odvest će Vas točno na prag vaše destinacije.

Pratit ćemo Vaš let na taj dan i naše vozilo će biti parkirano do 45 minuta nakon što je Vaš avion sletio, i čekat ćemo Vas do 90 minuta nakon što je sletio.

Ukoliko ste zadržani unutar aerodroma prilikom iskrcaja ili kod preuzimanja prtljage, molimo kontaktirajte nas na broj telefona koji se nalazi na Vašoj rezervaciji i naš vozač će Vas čekati koliko je potrebno.

Sve zračne luke su jednake kada je riječ o kupljenju putnika i svaka zgrada zračne luke ima Informacijski pult. Pratit ćemo Vaš let i parkirat ćemo se na odgovarajući terminal kako bi Vas dočekali.

Prijevoz do Zračne luke

Hoteli, hosteli, kuće, apartmani – vršimo usluge za sve navedeno. Naš vozač će Vas pokupiti ispred Vaših vrata i odvesti Vas točno do Vašeg terminala na kojem Vam je let. Točni, iskusni vozači.

Često postavljena pitanja

How will I know when my car is on the way and how will I recognize my car?
Dan prije putovanja kontaktirat ćemo Vas putem e-maila te ćemo Vam poslati detaljne upute. Uz to, cijelo vrijeme ćemo Vam biti dostupni i moći ćete nas kontaktirati putem mobitela, maila, vibera i whatsappa.

 

Gdje će me vozač dočekati u zračnoj luci?
Vaš vozač će vas dočekati na Terminalu Dolaska s Vašim imenom ispisanim na ploči. Kada rezervirate vožnju potvrdit ćemo Vašu rezervaciju email porukom u kojoj ćemo Vam navesti i točno mjestu na kojemu ćemo se sastati. Broj vašeg leta koristimo za praćenje vašeg leta kako bi bili sigurni da Vas vozač spremno dočeka kada sletite. Pratimo kašnjenja i ažuriramo vrijeme slanja vozača u skladu s tim.
Koje načine plaćanja prihvaćate?
Prihvaćamo plaćanje samo u gotovini.
Što se događa ako let kasni?
Motrimo letove aviona kako bi Vas spremno dočekali u slučaju uranjenog ili odgođenog slijetanja vašeg aviona. Znate li da će Vaš let biti odgođen, molimo kontaktirajte nas.

Zatraži Ponudu -ili- Postavi Pitanje

12 + 15 =