NACIONALNI PARK PAKLENICA

 

Prijevoz do ili cjelodnevna ekskurzija u Nacionalni park Paklenica

Starigrad Paklenica se nalazi u blizini grada Zadra (40 km), kulturnog središta srednje Dalmacije. Zbog svoje jedinstvene prirodne osnove, izuzetnih geomorfoloških oblika i veličanstvenih šuma, prostor Velike i Male Paklenice već je 1949. g.proglašen nacionalnim parkom. Osnovni razlog proglašenja ovog prostora nacionalnim parkom bila je zaštita najočuvanijeg i najvećeg šumskog kompleksa na području Dalmacije. Nacionalni park Paklenica prostire se na 95 km2 , na primorskom obronku južnog Velebita, ispod najviših vrhova Vaganski vrh (1752) i Sveto brdo (1753).

Prirodne ljepote ove regije omogućuju niz avanturističkih aktivnosti kao što su kanu safari rafting, free climbing, trekking i biciklizam.
Odlučite li se poći s nama na ovaj izlet, naš vodič će Vas odvesti na trekking turu i pokazati Vam sve što ova planina može ponuditi.

Napomena: pobrinite se nositi odgovarajuću obuću!

Često postavljena pitanja

Kako ću znati kada je moje vozilo krenulo i kako ću ga prepoznati?
Dan prije putovanja kontaktirat ćemo Vas putem e-maila te ćemo Vam poslati detaljne upute. Uz to, cijelo vrijeme ćemo Vam biti dostupni i moći ćete nas kontaktirati putem mobitela, maila, vibera i whatsappa.

 

Gdje će me vozač dočekati u zračnoj luci?
Vaš vozač će vas dočekati na Terminalu Dolaska s Vašim imenom ispisanim na ploči. Kada rezervirate vožnju potvrdit ćemo Vašu rezervaciju email porukom u kojoj ćemo Vam navesti i točno mjestu na kojemu ćemo se sastati. Broj vašeg leta koristimo za praćenje vašeg leta kako bi bili sigurni da Vas vozač spremno dočeka kada sletite. Pratimo kašnjenja i ažuriramo vrijeme slanja vozača u skladu s tim.
Koje načine plaćanja prihvaćate?
Prihvaćamo plaćanje samo u gotovini.
Što se događa ako let kasni?
Motrimo letove aviona kako bi Vas spremno dočekali u slučaju uranjenog ili odgođenog slijetanja vašeg aviona. Znate li da će Vaš let biti odgođen, molimo kontaktirajte nas.

Zatraži Ponudu -ili- Postavi Pitanje

8 + 9 =