PLITVIČKA JEZERA

Nacionalni park Plitvička jezera najstariji je i najveći hrvatski nacionalni park. Poznat je po svojim veličanstvenim sedrenim vodopadima koji stvaraju čista jezera u konstantnom biodinamičkom procesu stvaranja sedre. Kao rezultat tog procesa, stvoren je niz od 16 kaskadnih velikih i nekoliko manjih jezera, koji su najslikovitiji dio ovog parka.

Često postavljena pitanja

Kako ću znati kada je moje vozilo krenulo i kako ću ga prepoznati?
Neposredno prije putovanja, poslat ćemo Vam SMS s vozačevim detaljima, uključujući kontakt broj vozača, marku i model automobila te registracijski broj automobila.
Gdje će me vozač dočekati u zračnoj luci?
Vaš vozač će vas dočekati na Terminalu Dolaska s pločom Let’s Go. Dobit ćete točne upute o mjestu na kojemu ćemo se sastati u email poruci zajedno s potvrdom rezervacije vožnje. Broj vašeg leta koristimo za praćenje vašeg leta kako bi bili sigurni da Vas vozač spremno dočeka kada sletite. Pratimo kašnjenja i ažuriramo vrijeme slanja vozača u skladu s tim.
Koje načine plaćanja prihvaćate?
Prihvaćamo plaćanje samo u gotovini.
Što se događa ako let kasni?
Motrimo letove aviona kako bi Vas spremno dočekali u slučaju uranjenog ili odgođenog slijetanja vašeg aviona. Znate li da će Vaš let biti odgođen, molimo kontaktirajte nas.

Zatraži Ponudu -ili- Postavi Pitanje